Συσκευεσ voip

Επαγγελματικές λύσεις και συσκευές HD με απαράμιλλη ποιότητας φωνής

Τηλέφωνα VoIP

Πρόκειται για τηλεφωνικές συσκευές VoIP οι οποίες συνδέονται απευθείας στο internet και μέσω αυτών μπορείτε να πραγματοποιείτε και να δέχεστε τηλεφωνικές κλήσεις. Είναι ο πιο ενδεδειγμένος τρόπος χρήσης της υπηρεσίας VoIP και συνήθως οι συσκευές αυτές παρέχουν την καλύτερη ποιότητα επικοινωνίας HD.

Παρέχονται σε μεγάλη ποικιλία χαρακτηριστικών και δυνατοτήτων από απλή τηλεφωνική συσκευή μέχρι επαγγελματικά τηλέφωνα πολλαπλών γραμμών και πολλαπλών απαιτήσεων.

PC και Laptops

Χρησιμοποιήστε τον υπολογιστή σας σαν σταθερό τηλέφωνο εγκαθιστώντας μία από τις πολλές και δωρεάν SIP εφαρμογές που μπορείτε να κατεβάσετε από το internet.

Φυσικά για την πραγματοποίηση κλήσεων, απαιτείται ακουστικό και μικρόφωνο, η ποιότητα των οποίων καθορίζει και την ποιότητα του ήχου.

Analogue Telephone Adapter (ATA)

Πρόκειται για μία συσκευή η οποία μετατρέπει σε ψηφιακό, το αναλογικό σήμα μίας κοινής τηλεφωνικής συσκευής. Οι συσκευές VoIP ATA συνήθως φέρουν 2 τουλάχιστον εισόδους, μία για να συνδεθούν με το internet και μία για να συνδεθούν με την τηλεφωνική συσκευή.

Είναι συσκευές χαμηλού κόστους, προσφέρουν εξαιρετική ποιότητα κλήσης και μεγάλη ευκολία εφόσον πάνω τους μπορούν να συνδεθούν ενσύρματες ή ασύρματες τηλεφωνικές συσκευές που έχετε ήδη στην κατοχή σας.

Tablets και Smartphones*

Μετατρέψτε το κινητό ή το tablet σας, σε σταθερό τηλέφωνο χρησιμοποιώντας δωρεάν SIP εφαρμογές. Επωφεληθείτε από το χαμήλο κόστος και τα πλεονεκτήματα ενός σταθερού, σε συνδυασμό με την ευελιξία του κινητού. Η ποιότητα των κλήσεων εξαρτάται από την ποιότητα της σύνδεσης του internet.

*Εφαρμογές που τρέχουν στο παρασκήνιο smartphone/tablet συσκευών ενδέχεται να απενεργοποιηθούν, με αποτέλεσμα να μην τερματίζονται εισερχόμενες κλήσεις.

Για οποιαδήποτε απορία μπορείτε να μας καλέσετε στο +30 210 2241 081 ή συμπληρώνοντας την

Καλέστε με
+
Καλέστε με